De Nederlandse Munthandel
De Nederlandse Munthandel


- info@denederlandsemunthandel.nl

Nederlandse muntsets

nederlandse muntsets

 

Bij  de Nederlandse munthandel kunt u terecht voor verkoop van alle soorten munt sets . Of het nu gaat om  euro sets of de oudere gulden sets bij ons bent u voor verkoop aan het goede adres . Wilt u de waarde weten van uw Nederlandse munt sets  ? Gratis taxatie via contactformulier . Ook kunt u voor deze taxatie langskomen op afspraak .

nederlandse muntsets

Deze euro herdenkingsmunten worden sinds 2002 uitgegeven . Deze zogenoemde coincards zijn er in verschillende uitvoeringen en verpakkingen . Ook de prijs kan behoorlijk verschillen . Zo zijn er uitgifte van slechts een paar euro tot een paar honderd euro . Het thema is ook elk jaar anders . Tot de duurdere jaren coincards behoren 10 euro 2002 , 5 euro 2003 , 10 euro 2004 en 5 euro 2004 . Hier gaat het dan wel om speciale uitgifte en niet de standaard uitgifte waar vele van zijn uitgegeven .

nederlandse muntsets

Deze geboorte sets zijn uitgegeven sinds 2002 . Ook bij deze sets zit variatie in prijs . De prijs is afhankelijk van het aantal dat is uitgegeven maar ook het materiaal waarvan de munten in de set zijn gemaakt . Zo bevat bijvoorbeeld de geboorte set van 2006 een gouden munt . De andere sets bevatten alleen de zilveren munten . 

nederlandse muntsets

Vele soorten jaar sets worden er uitgegeven van de euro munten . Ook bestaan er euro proof sets . Deze euro sets zijn in beperkte oplage van rond de 5000 stuks uitgegeven . Vanaf uitgifte 1999 tot 2003 zijn er meer geslagen ( rond 16.500 stuks ) . Ook bevatten deze sets geen extra thema 2 euro munt . Vanaf 2004 zit er bij sommige euro proof sets een extra 2 euro thema munt . de proof uitvoeringen zijn makkelijk te herkennen aan de verpakking . Mooie houten cassette voor mooie deze munten .